70-plus reizen

70-plus reizen

al vanaf € 89,-Bekijk alle reizen

Laat u inspireren met de leukste ideeën voor 70-plus reizen!

De 70-plussers van tegenwoordig staan nog volop in het leven. Ze zijn ondernemend en blijven graag actief. Het is daarom geen verrassing dat menig 70-plusser nog graag op vakantie gaat. Vele opties zijn beschikbaar, waarbij u kunt kiezen voor iets actievere of vooral ontspannende reizen. Belangrijk is dat u zich vooraf afvraagt wat u eigenlijk verlangt van een vakantie. Houdt u van lange vakanties, of prefereert u lange weekendjes of dagtochten? En hoe actief wilt u zijn op vakantie? Aan de hand van dit soort vragen kunt u op zoek gaan naar de reis die bij u past. Een busreis brengt u bijvoorbeeld langs vele plaatsen, maar duurt wel langer en is intensiever in vergelijking met een vakantiepark, waar u zich op één locatie bevindt en u niet per se ergens heen hoeft. Hieronder worden een aantal mogelijkheden besproken.

Reisorganisaties

Tip

Busreizen

Tijdens een busreis wordt een hoop voor u geregeld: u hoeft niet te rijden, de accommodaties worden geregeld en ook de excursies worden voor u georganiseerd (en toegankelijk gehouden voor de leeftijdscategorie). Daarnaast bezoekt u veelal meerdere plaatsen tijdens langere vakanties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een 8-daagse busreis langs Wenen, Bratislava en Boedepest? Wat u ook prefereert, een lange of korte reis in het binnen- of buitenland, de busreis die bij u past is eenvoudig te vinden online.

Busreis als ouder
Vakantiepark als ouder
Tip

Vakantieparken

Een vakantiepark is een heerlijk ontspannende manier om van een vakantie te genieten. Hierbij bevindt u zich op één locatie op het park, zodat u niet continu hoeft te reizen. Daarnaast zijn vele accommodaties op het park aanwezig: zwembaden, sportcentra, spellen en sauna’s. Aangenaam rustig voor de 70-plusser die ontspanning van belang vindt. Overweegt u bijvoorbeeld eens één van de vakantieparken van Roompot Vakanties, welke veelal in de buurt van stranden en bossen te vinden zijn.

Tip

Dagjes uit

Het kan zo zijn dat u een langere vakantie niet meer ziet zitten, of misschien bent u op zoek naar een tussendoortje. Een dagje uit is in dat geval ideaal als 70-plus reis. Hierbij heeft u diverse mogelijkheden. Wat dacht u van een bezoek aan Soldaat van Oranje? Of misschien maakt u liever een dagtocht door authentieke Hollandse plaatsen als Volendam en Marken? Er zijn vele mogelijkheden voor een gezellig dagje uit.

Dagje uit als ouder
Vakantiepark als ouder
Tip

All inclusive arrangementen

Voor 70-plussers is het altijd fijner wanneer zo veel mogelijk zaken rondom de vakantie goed geregeld zijn, zodat deze stress vermeden kan worden. Immers bent u op vakantie om te ontspannen. Een all inclusive arrangement is in dat opzicht ideaal: zaken zoals accommodaties, eten & drinken, vervoer en activiteiten worden voor u geregeld. En dat voor een reis naar een leuke bestemming. Klinkt bijvoorbeeld een all inclusive reis langs de Moezel u goed in de oren? Het is zomaar één van de mogelijkheden.