All inclusive ouderenreizen
All-inclusive vakantie als ouder

All inclusive ouderenreizen

Met een All Inclusive reis met de bus kunt u onbezorgd genieten van uw vakantie. Ideaal voor ouderen!
al vanaf € 79,-Bekijk alle reizen

Zorgeloos genieten tijdens een All Inclusive vakantie

Het is enorm fijn wanneer u totaal onbezorgd op vakantie kunt. De vakantie is een tijd om te ontspannen, even tot uzelf te komen. U wilt dan niet in de stress schieten omdat u alles zelf moet regelen. Tijdens een reis is het simpelweg heerlijk om even nergens aan te denken. Gelukkig zijn er een hoop ouderenreizen waar alles geheel voor u verzorgd wordt. Deze all inclusive ouderenreizen zijn de perfecte manier om zonder zorgen op vakantie te gaan. Voor elk type vakantie, wat de bestemming ook moge zijn, bent u ervan verzekerd dat u zorgeloos kunt reizen. Van de accommodaties tot aan het eten & drinken, van alles zit inbegrepen bij een all inclusive ouderenreis. Leest u wel goed de voorwaarden van elke reisorganisatie vooraf, zodat u weet wat inbegrepen zit bij de reis.

Reisorganisaties

Voor een all inclusive ouderenreis kunt u bij vele reisorganisaties terecht. Wij hebben hieronder een aantal organisaties op een rij gezet.

Busreis

All inclusive busreizen

Bij een all inclusive busreis voor ouderen zit, logischerwijs, de busreis en het verblijf erbij inbegrepen. Ook de excursies in de omgeving worden geregeld, zodat er elke dag iets leuks te doen is. Daarnaast zit het eten en drinken inbegrepen bij de busreis, zodat u echt optimaal kunt genieten van de vele activiteiten. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende bestemmingen in het binnen- en buitenland. Of u nu kiest voor een lang weekend of een uitgebreidere vakantie, dankzij een all inclusive busreis bent u pas echt geheel ontzorgd tijdens uw vakantie.

Busreis als ouder
Autovakantie als ouder
Autovakantie

All inclusive autovakantie

Ook wanneer u zelf wilt reizen aan de hand van uw eigen auto zijn er meer dan genoeg mooie all inclusive vakanties of weekendjes weg. Hierbij verblijft u in een all inclusive hotel terwijl u zelf kunt uitstippelen wat u tussendoor doet. Reisorganisaties hebben veelal een groot aanbod aan arrangementen. Denkt u bijvoorbeeld aan een twee tot vierdaags zomerarrangement in Wunderland Kalkar, met all inclusive verblijf en dagelijks toegang tot het familiepark. Maar ook een 11-daagse autoreis door Oostenrijk behoort tot de mogelijkheden.

Tip

Nederland

Vele reizigers neigen al snel om te kiezen voor een ouderenreis in het buitenland, terwijl er in ons eigen land ook veel te zien is. Van dagjes uit tot een langere vakantie, ook in Nederland is er veel mogelijk. Het aanbod is groot, in vele streken in Nederland kunt u een all inclusive reis boeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van 3 tot 5 dagen all inclusive in de Brabantse Kempen? Of misschien prefereert u 3 tot 5 dagen all inclusive genieten in hotel Atlas in Valkenburg? Aangenaam in de buurt zonder daarbij in te boeten aan bezienswaardigheden.

Als ouder een all-inclusive vakantie in Nederland
All-inclusive in Duitsland als ouder
Tip

Duitsland

Een andere populaire bestemming onder ouderen is Duitsland. Het is een buurland van Nederland, waardoor het relatief in de buurt is. Dit maakt Duitsland erg geschikt voor lange weekendjes weg. Denkt u bijvoorbeeld aan een all inclusive vakantie naar Winterberg in het Sauerland, inclusief ontbijt, diner en drankjes tussen 16:00 en 22:00. Of wat dacht u van een 3 tot 5-daagse all inclusive ouderenreis naar Hessen, ook wel bekend als het hart van Duitsland. Hier kunt u wandelen langs de Duitse Sprookjesroute.

Tip

Oostenrijk

Oostenrijk is tevens een frequent gekozen bestemming, vanwege de unieke wandelroutes en de pittoreske landschappen. Ook in dit land hebt u de keuze uit vele all inclusive ouderenreizen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een 8-daagse busreis door Oostenrijk, inclusief excursies naar Innsbrück, Kaunerstal en de Bodensee. Hierbij kunt u kiezen uit diverse datums met vertrekgarantie. Of wat dacht u van een 11-daagse all inclusive autoreis? U reist door Tirol, Karinthië en Salzburgerland, waarbij de accommodatie en het eten & drinken geheel voor u verzorgd wordt. Heerlijk rondreizen zonder zorgen.

All-inclusive in Oostenrijk als ouder