Over ons

Reizen voor iedere leeftijd!

Ouderenreizen.com is opgezet om het senioren het eenvoudiger te maken om een leuke vakantie uit te zoeken. Wist u dat er veel reizen geschikt zijn voor ouderen? Maar dit nergens wordt bijgezet? Neem de busrondreizen van organisaties als OAD en Peter Langhout Reizen. Deze reizen zijn vaak volledig verzorgd, niet intensief en er is in veel gevallen zelfs de mogelijkheid om een rollator mee te nemen tijdens de reis. Naast rondreizen met de bus, vindt u op onze website ook diverse groepsreizen, cruises(tip, zeer populair!), actieve reizen(denk aan wandelreizen & fietsvakanties) en zonvakanties.

Voor ouderen die alleen op vakantie willen presenteren we u ook aantrekkelijke deals met singlereizen en singlevriendelijke reizen. De reisprogramma’s van deze reizen zijn speciaal gemaakt voor singles. Overdag maakt u bijvoorbeeld wandelingen en in de avond is er entertainment in het hotel, gegarandeerd een vakantie vol gezelligheid!

Direct een goede aanbieding vinden? Kijk dan eens op onze speciale aanbiedingen pagina. Hier houden we u graag op de hoogte van actuele kortingsacties en goed geprijsde reizen!

Heeft u naar aanleiding van uw bezoek aan Ouderenreizen.com een vraag, tip of verzoek? Neem dan contact met ons op. Ons team reageert doorgaans op werkdagen binnen 24 uur op uw berichten.