TUI

TUI staat voor Trusted, Unique en Inspiring. Via de merken TUI en Kras biedt TUI Nederland vakanties aan. TUI Nederland is zelfs de marktleider binnen de Nederlandse reisbranche. U kunt zich dus voorstellen dat deze reisorganisatie beschikt over een breed aanbod aan vakanties voor u. Ook ouderenreizen worden door deze organisatie niet vergeten. Deze reizen zijn scherp geprijsd en u kunt kiezen uit diverse soorten reizen. Voor bus-, fiets- en vaarvakanties kunt u kiezen voor Kras Reizen.

TUI Nederland is een onderdeel van de TUI Group, een wereldwijd reisconcern. Zij spelen een grote rol in de toerisme-industrie, en daarom willen zij deze invloed gebruiken om duurzamer te reizen. Hierdoor wordt de impact op het milieu beperkt, zodat de natuur en dieren in de omgeving van een vakantiebestemming niet beschadigd raken. Bij TUI bent u er dus zeker van dat uw vakantie geheel duurzaam zal zijn.

Het aanbod

TUI specialiseert zich vooral in zonvakanties en rondreizen. Voor andere typen vakanties kunt u bij het dochterbedrijf Kras terecht. Een rondreis is ideaal voor ouderen die veel waarde hechten aan vrijheid tijdens een vakantie. Daarom regelt TUI de accommodaties en de huurauto voor u, waarna u zelf kunt bepalen hoe u door het land van bestemming gaat reizen. Geen voor u gekozen excursies, u kunt zelf de bezienswaardigheden kiezen die u wilt bezoeken. Daarnaast zijn er vele zonvakanties in het assortiment van TUI, velen geschikt voor ouderen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een all inclusive zonvakantie naar Rhodos in Griekenland? Dit en meer is te vinden bij TUI.