Busreizen voor ouderen
oudere man in bus met krant

Busreizen voor ouderen

Diverse reisorganisaties organiseren busreizen die volledig verzorgd zijn inclusief maaltijden, excursies etc. Ideaal voor ouderen!
al vanaf € 89,-Bekijk alle reizen

Busreizen zijn gezellig en ideaal voor senioren

Een busreis is voor actieve senioren de ideale manier om te reizen. U kunt naar diverse landen reizen zonder zelf continu achter het stuur te zitten, en daarnaast valt er een hoop te zien tijdens de busrit. Het is een fantastische manier om een ander land te ontdekken, en dat samen met een reisgezelschap van mede 50 tot 60-plussers. Op Ouderenreizen.com vindt u de beste busreizen voor ouderen bij diverse reisorganisaties. Zo zorgen zij er voor dat u in de buurt van uw woonplaats op de bus kunt stappen. Onderweg bezoekt u de meest interessante plaatsen, waarbij u beschikt over een chauffeur en een reisleider die precies weten waar u moet zijn voor de mooiste plekken van een land. Alle routes zijn optimaal geschikt voor ouderen. En ook de terugreis wordt tot in de puntjes verzorgd. Busreizen voor ouderen: de perfecte manier om een land te ontdekken.

Reisorganisaties

Vele reisorganisaties bieden busreizen voor ouderen aan. Hieronder zetten we er een aantal voor u op een rijtje.

Tip

Duitsland

Duitsland is als vakantieland erg populair onder Nederlanders, en het is gemakkelijk om te zien waarom: het heeft een enorme diversiteit aan gebieden, cultuur en bezienswaardigheden. En wat wij Nederlanders stiekem ook erg aangenaam vinden: het is prima betaalbaar. Authentieke dorpen, fraaie kerken gelegen in pittoreske landschappen, een rijke historie en moderne metropolen waar u heerlijk kunt winkelen. Duitsland heeft het allemaal, en meer. Wat dacht u van een vakantie in het Moezel gebied? Langs deze rivier liggen plaatsen zoals Leiwen, Koblenz en Cochem. Of misschien prefereert u een bustrip in het Zwarte woud? Bekend om het grootste bosgebied van Duitsland. Kortom, er is genoeg te zien in Duitsland wanneer u kiest voor een busreis.

Zwarte Woud in Duitsland
Bezienswaardigheid in Spanje
Tip

Spanje

Zon, zee en strand: het is waarschijnlijk het eerste waar u aan denkt bij Spanje. Toch valt er veel meer te ontdekken in dit schitterende land. Wanneer u kiest voor één van onze busreizen, zullen wij u versteld doen staan van de enorme diversiteit aan bezienswaardigheden. Authentieke dorpjes zoals Denia worden afgewisseld met schitterende steden zoals Valencia, waar u kunt winkelen of heerlijk een middagje cultuur kunt snuiven. De schilderijachtige landschappen van streken zoals Benidorm vormen een prachtig decor voor de busritten. U kunt uw ogen rijkelijk de kost geven. En natuurlijk gaan we genieten van de zee en het strand bij de Costa Brava, er is immers geen beter land om van de zon te genieten dan Spanje. Leer Spanje op een andere manier kennen aan de hand van onze busreizen.

Tip

Oostenrijk

Oostenrijk is een ideaal land voor actieve senioren. Dit land is perfect voor lange (berg)wandelingen waarbij u kunt genieten van schitterende landschappen en pittoreske gebieden. Wat dacht u van de deelstaat Karinthië, in het zuiden van Oostenrijk. Door de zuidelijke ligging van deze staat is het weer hier altijd gunstiger in vergelijking met andere staten. Maar Oostenrijk heeft nog veel meer te bieden dan alleen prettig weer. Mooie bergen, unieke gletsjers en de prachtigste meren ter wereld… Oostenrijk heeft het allemaal. Daarnaast zijn steden zoals Wenen, Kirchberg of Salzburg zeer de moeite waard om te bezoeken, dankzij hun rijke historie en schitterende centrums. Een perfect land voor een busreis!

Dorp in Tirol
Wijnveld in Toscane
Tip

Italië

Italië is een perfect land voor een busreis. Onze busreis neemt u mee langs de meest fantastische routes, zodat u continu uw ogen uitkijkt tijdens de trip. Er zijn weinig landen waarin zoveel schitterende steden, gebieden en streken te zien zijn. Rome, Milaan, Florence, Toscane, Sicilië of het Gardameer: dit is louter een greep van de prachtige steden en streken die in Italië aanwezig zijn. Cultuur snuiven, een middagje shoppen, een mooie citytrip maken, wandelen in prachtige gebieden en genieten van de Italiaanse cuisine: onze busreizen voor ouderen tonen u Italië op haar best.