Groepsreizen voor ouderen
ouderen met kaart

Groepsreizen voor ouderen

Op reis met een groep ouderen? Kies dan voor één van de vele arrangementen bij onze aanbieders.
al vanaf € 299,-Bekijk alle reizen

De leukste manier van reizen? Wat ons betreft met een groep!

Diverse reisorganisaties verzorgen groepsreizen voor ouderen. De voorwaarden verschillen per organisatie, echter bieden vele reisorganisaties groepsreizen aan met gegarandeerd vertrek. Dit wil zeggen dat er op bepaalde data het al zeker is dat de reis doorgaat. Dergelijke groepsreizen voor ouderen zijn uiterst geschikt! Daarnaast zijn er tevens de singlereizen, voor alleenstaande ouderen. Hieronder kunt u meer lezen over de verschillende mogelijkheden: een busreis van enkele of meer dagen, rondreizen langs meerdere plaatsen of reizen voor singles. Ook worden een aantal reisorganisaties op een rij gezet voor u. Ouderenreizen zijn een groeiende markt, daarom wordt het aanbod steeds groter. Nu is de tijd om hier gebruik van te maken.

Reisorganisaties

Door de vergrijzing in Nederland zijn ouderenreizen momenteel erg populair. Vele reisorganisaties spelen hier op in door hun aanbod aan georganiseerde reizen voor ouderen uit te breiden. Een selectie aan reisorganisaties kunt u hieronder vinden.

Tip

Busreizen

Een bus is ideaal om grotere groepen te vervoeren. Vele personen kunnen hierin vervoerd worden en veelal is de bus voorzien van allerlei extra’s om het de inzittenden zo aangenaam mogelijk te maken. Tevens kunt u gemakkelijk keuvelen met de mensen om u heen in een bus. U wordt begeleid door een gezellige chauffeur en een reisleider met veel kennis over de reis. Hierbij heeft u verschillende mogelijkheden: van korte tripjes tot aan langere vakanties als groep. Wat dacht u bijvoorbeeld van een 7-daagse groepsreis naar Vianden in Luxemburg? De reis is op maat gemaakt voor oudere groepen, met een leuk en actief programma.

Als ouder naar Vianden
Als ouder op rondreis
Tip

Rondreizen

Tijdens een rondreis worden meerdere streken, steden of zelfs landen aangedaan, afhankelijk van de duur van de rondreis. Het voordeel van een rondreis is het verblijf in meerdere hotels, waardoor de programma’s gebalanceerder zijn en de reistijd naar bezienswaardigheden kleiner is. U kunt meer doen en het kost minder moeite. Wat dacht u van een 10-daagse busreis langs de Adriatische kust? All-inclusive langs de Italiaanse kust, met excursies in Ravenna, Venetië, Gubbio en San Marino. Geniet van het land en de Italiaanse lekkernijen die aangeboden worden.

Tip

Reizen voor singles

Als alleenstaande oudere is de drempel om alleen op vakantie te gaan vaak iets te hoog. Reizen voor singles is in dat geval de ideale oplossing voor u. Hierbij reist u samen met een groep van leeftijdsgenoten en gelijkgestemden. Dit kunnen weekendtripjes zijn, maar ook langere vakanties behoren tot de mogelijkheden. Zo zijn er 5-daagse single kerstreizen naar Bad Wimpfen all-inclusive, maar tevens een 10-daagse rondreis door Kroatië behoort tot de mogelijkheden. Samen met een gezellig groep reizen naar mooie bestemmingen door heel Europa.

Als oudere single naar Kroatie