Singlereizen voor ouderen
Als ouder er alleen op uit

Singlereizen voor ouderen

De leukste singlereizen voor ouderen. Van rondreizen tot wandelarrangementen. Ontdek de opties!
al vanaf € 299,-Bekijk alle reizen

Singlereizen: De ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen!

Ook voor alleenstaande ouderen is er een divers aanbod aan reizen beschikbaar. Singlereizen zijn de perfecte oplossing voor senioren zonder partner. Deze groepsreizen zijn ideaal voor alleenstaande ouderen, waarbij u een mooi, geheel verzorgde reis combineert met het gezelschap van andere alleenstaande ouderen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Dankzij de singlereizen komt u in contact met mensen die zich in een vergelijkbare situatie bevinden. De reizen zijn afgestemd op de behoeften van senioren, zodat alles begaanbaar is voor u. Er is een gigantisch aanbod aan singlereizen beschikbaar. Dit is fijn, maar daardoor kunt u soms door de bomen het bos niet meer zien. Wij zetten alles over singlereizen overzichtelijk op een rijtje, van de typen singlereizen tot aan de reisorganisaties waarbij u een singlereis kunt boeken.

Reisorganisaties

Bij diverse reisorganisaties zijn singlereizen voor ouderen te boeken, veelal vanaf 49 jaar en ouder. Bij veel sites kunt u een selectie maken van uw behoeften. Denk hierbij aan de leeftijdscategorie, het type reis, de activiteiten en hoe lang de vakantie duurt. Hieronder vindt u een selectie aan reisorganisaties die singlereizen voor ouderen in hun aanbod hebben.

Rondreis

Single rondreizen

Ook op latere leeftijd kan het zijn dat u flink actief wilt blijven. Een rondreis is ideaal voor de actieve senior die graag reist voor langere tijd en meerdere plaatsen wil aandoen. Desalniettemin worden de activiteiten aangepast aan de leeftijdscategorie, welke veelal rangeert van 50+, 60+, 65+ of zelfs 70+. Wat dacht u bijvoorbeeld van een trip langs de Noord-Italiaanse meren, waarbij steden zoals Milaan en Venetië bezocht worden? Leuke bestemmingen en aangenaam gezelschap, als alleenstaand persoon hoeft u het helemaal niet slecht te hebben op vakantie.

Een rondreis in prachtig Venetië
Rustig wandelen in het Zwarte Woud
Wandelreis

Single wandelreizen

Wandelen blijft een leuke activiteit, ook wanneer u zich op hogere leeftijd bevindt. Er is een divers aanbod aan wandelreizen beschikbaar voor singles. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wandelweekend in Valkenburg? Of misschien bent u nog actief genoeg om in bergen en heuvels te wandelen. Dan is een langere singlereis in Toscane misschien iets voor u. Hierbij wordt u begeleid door de Nederlandssprekende wandelreisleiding, waarbij u 8 dagen lang kunt wandelen door schitterende omgevingen. Echt iets voor de oudere avonturier!

Busreis

Single busreizen

Busreizen zijn een populaire keuze voor singlereizen. Hierbij reist u door pittoreske landschappen van plaats naar plaats, waarbij u in de bus gezellig kunt keuvelen met leeftijdsgenoten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een singlereis door Andalusië? Hierbij worden plaatsen als Sevilla, Málaga en Còrdoba bezocht, en dat alles inclusief 1-persoonskamer. Of wat dacht u van 8 tot 15 dagen Kos? Inclusief uw eigen fiets, een boottrip naar Nisyros en vier avonden uit eten. Genoeg keuze in ieder geval, wanneer u kiest voor een single busreis voor ouderen.

Busreis in Andalusië