Dagtochten voor ouderen
ouderen in parijs

Dagtochten voor ouderen

Een leuk dagje weg met de trein of bus? Ontdek de vele mogelijkheden!
al vanaf € 19,-Bekijk alle reizen

Een leuk dagje weg met de bus of trein

Een lange vakantie is erg leuk, maar kan ook behoorlijk intensief zijn. Of misschien prefereert u simpelweg een kortere reis. In dat geval is een dagtocht voor ouderen een optie voor u. Hierbij bent u een dagje uit met een gezellige groep leeftijdsgenoten. Een mooie plek of streek bezoeken, genieten van een swingende musical of een antiekmarkt bezoeken… dit en meer behoort tot de mogelijkheden wanneer u een dagtocht wilt maken. Hieronder hebben we een aantal alternatieven op een rijtje gezet. Tevens wordt iets verteld over Slangen Reizen en de NS International, een reisorganisatie die gespecialiseerd is in dagtochten voor ouderen. Bij deze dagtochten wordt het programma zo opgesteld dat het toegankelijk is voor iedereen. Zo wordt het een gezellig dagje uit samen met een leuke groep van leeftijdsgenoten.

Bekijk eens de dagtochten bij deze reisbureaus

Wij hebben de reisbureaus met dagtochten die ook geschikt zijn voor ouderen voor u geselecteerd. Maak een keuze uit één van de leuke arrangementen.

Tip

Musicals

Op dit moment spelen er een hoop leuke musicals in diverse theaters in Nederland. Met de bus wordt u naar het theater gereden, waarna u kunt genieten van de musical. En wanneer u in het bezit bent van een seniorenvoordelpas krijgt u extra korting op deze dagtocht. Wat dacht u bijvoorbeeld van een dagtocht naar de musical over het leven van Gloria Estefan, On Your Feet. Een swingende musical in het Beatrix Theater in Utrecht. Of misschien gaat u liever naar Soldaat van Oranje? U heeft vele keuzes, het aanbod is groot.

Musicals in Amsterdam
Fluisterbootjes in Giethoorn
Tip

Giethoorn

Giethoorn wordt ook wel het Venetië van Holland genoemd. Voor ouderen is hier genoeg te beleven. Varen over de waterwegen in een rondvaarboot of Giethoorn verkennen in een fluisterbootje. Ook fietsend en wandelend is Giethoorn zeer de moeite waard. Wat dacht u bijvoorbeeld van Boer on Tour? Hierbij wordt u begeleid door een plaatselijke boer langs diverse plaatsen die de gemiddelde toerist normaal gesproken niet te zien krijgt. Een unieke manier om Giethoorn te ontdekken. In Giethoorn is genoeg te beleven, ideaal voor een dagtocht!

Tip

Antiekmarkt Lille

Een dagtocht hoeft niet per se in Nederland plaats te vinden: ook over de grens valt er genoeg te beleven. Wat dacht u bijvoorbeeld van Lille? Deze Franse stad heeft een uniek oud centrum waar u de grootste brocante en antiekmarkt van Europa kunt vinden. Door de hele stad zijn zo’n 12.000 kraampjes te bezoeken. Leuk om te bekijken, maar het kan tevens de moeite waard zijn om iets aan te schaffen. Er is genoeg leuks te vinden in ieder geval. Een unieke dagtocht!

Marks in Lille