Ouderenreis Engeland
londen

Ouderenreis Engeland

Engeland: met schitterende natuur, pittoreske plaatsjes, gezellige pubs en grote steden als Londen een veelzijdig vakantieland.
Al vanaf € 129,-Bekijk alle reizen

Natuurparken, grote steden, een rijke geschiedenis en unieke cultuur? Boek een ouderenreis naar Engeland!

Een fietsvakantie of een busreis? Het behoort allebei tot de mogelijkheden wanneer u er voor kiest om een ouderenreis Engeland te boeken! Niet alleen de hoofdstad Londen is een aanrader om te ontdekken, wat bovendien ook te denken van de Romeinse baden in Bath, het mysterieuze Stonehenge evenals het Seven Sister Country Park? Vaker dan ooit willen ouderen dan ook graag een rondreis boeken doorheen het bijzondere Engeland. Tijdens een dergelijke rondreis valt u ongetwijfeld van de ene verbazing in de andere. Niet alleen de vele gemoedelijke dorpjes en steden, maar ook de prachtige natuur zullen u ongetwijfeld nog lang bijblijven!

Onze aanbevolen partners voor een reis voor ouderen naar Engeland

Bestemming

Londen

Wie Engeland zegt denkt ook meteen aan haar populaire hoofdstad ‘Londen’. Deze stad vormt niet alleen het politieke en zakelijke, maar ook het culturele hart van het land. U kunt hier dan ook kennismaken met enkele van ’s werelds meest beroemde bezienswaardigheden. Denk hierbij niet alleen aan de indrukwekkende Tower Bridge en de Tower of London, maar ook aan St. Pauls Cathedral evenals Buckingham Palace en het London Eye. In tegenstelling tot wat veel mensen vermoeden leent Londen zich ook uitstekend als fietsstad. Er worden verschillende tours aangeboden waardoor u met de fiets in een mum van tijd de verschillende culturele trekpleisters van deze wereldstad kunt ontdekken. Londen vormt in de praktijk vaak het absolute hoogtepunt van een ouderenreis Engeland!

Cotswolds
Bestemming

De Cotswolds

We kunnen met recht en rede de Cotswolds bestempelen als één van de mooiste gebieden van Engeland. Bent u iemand die houdt van authentieke dorpjes die werkelijk bulken van de gezelligheid? Dan bent u hier aan het juiste adres. U struikelt er als het ware over de meest idyllische plaatsjes en schilderachtige gehuchten. Niet alleen voor het maken van prachtige wandelingen, maar ook voor het ondernemen van een fietsvakantie is Cotswolds werkelijk een fantastische keuze. Dit is ongetwijfeld een regio die u niet snel zult vergeten!

Bestemming

New Forest National Park

Het New Forest National Park is gelegen tussen South Hampton en Bournemouth. Dit nationale park in het Zuiden van Engeland staat onder meer bekend omwille van de pony’s die er in terug te vinden zijn. De New Forest pony’s lopen hier nog steeds vrij rond waardoor u er niet van hoeft op te kijken wanneer er plots enkele van deze dieren op de weg lopen. Uiteraard is dit niet het enige wat dit nationaal park te bieden heeft. De mooie, groene omgeving zorgt er immers voor dat ze een uitstekende locatie vormt voor het ondernemen van een wandel- of fietsvakantie. Ontdek tijdens uw bezoek aan dit park zeker de ‘Exbury Gardens’ en ook het ‘National Motor Museum’ kan de moeite waard zijn om even bij halt te houden.

New Forest National Park